Billing Support Menu

Faktureringsstøtte

Hvordan kansellerer jeg kontoen min?

Vi beklager å se at du vurderer å kansellere abonnementet ditt hos Scanguard. Selv om du kanskje ikke alltid ser oss, kan du være trygg på at Scanguard jobber hardt med å beskytte deg mot skadelige trusler og virus.

Velg betalingsmåten nedenfor som du brukte til å betale for abonnementet ditt, og følg trinnene for å administrere abonnementet ditt.

Følg disse trinnene på iOS®-enheten din:

• Åpne innstillingsappen
  • Trykk på iCloud®-abonnementet øverst på skjermen
  • Trykk på 'Abonnementer' (dette kan ta noen sekunder å laste)
  • Trykk på abonnementet du vil administrere
  • Trykk på 'Avslutt abonnement'
  • Alternativt, for å administrere Scanguard-abonnementet ditt, kan du se gjennom abonnementene dine knyttet til Apple®-kontoen din innen ved å klikke her.

For å administrere Scanguard-abonnementet ditt kan du se gjennom abonnementene dine knyttet til Google-kontoen din innen ved å klikke her.

Hvis du ønsker å kansellere kontoen din hos oss, kan du gjøre det innen ved å klikke her for å administrere faktureringspreferansene i kontoen din. Se nedenfor for en oversikt over de enkle trinnene.

Logg inn

Logg på kontoen din på nettsiden vår.

Dashboard

• Klikk "Konto" på dashbordet
  • Meny

• Velg "Min fakturering" på menyen
  • Faktureringsoversikt

• Klikk på "Administrer" i faktureringsoversikten din
  • Rediger side

• På redigeringssiden klikker du på "Administrer faktureringsinnstillinger"
  • Administrer preferanser

Her kan du administrere abonnementet ditt.

Bekreftelse

Som et sikkerhetstiltak krever vi at du bekrefter identiteten din som kontoinnehaver før vi gjør endringer i faktureringspreferansene dine. For å forenkle denne prosessen sender vi en bekreftelseskode til e-postadressen knyttet til kontoen din.

Hvis du ønsker å kansellere kontoen din hos oss, kan du gjøre det innen ved å klikke her for å administrere faktureringspreferansene i kontoen din. Se nedenfor for en oversikt over de enkle trinnene.

Logg inn

Logg på kontoen din på nettsiden vår.

Dashboard

• Klikk "Konto" på dashbordet
  • Meny

• Velg "Min fakturering" på menyen
  • Faktureringsoversikt

• Klikk på "Administrer" i faktureringsoversikten din
  • Rediger side

• På redigeringssiden klikker du på "Administrer faktureringsinnstillinger"
  • Administrer preferanser

Her kan du administrere abonnementet ditt.

Bekreftelse

Som et sikkerhetstiltak krever vi at du bekrefter identiteten din som kontoinnehaver før vi gjør endringer i faktureringspreferansene dine. For å forenkle denne prosessen sender vi en bekreftelseskode til e-postadressen knyttet til kontoen din.

Logg Inn
    Jeg har glemt mitt passord
    Jeg har mistet kontoen min