Billing Support Menu

Faktureringssupport

Refunderings information

Hos Scanguard værdsætter vi din tilfredshed og stræber efter at give dig den bedst mulige oplevelse. Denne artikel har til formål at give dig en omfattende forståelse af vores refusionspolitikker og -procedurer, hvilket sikrer gennemsigtighed og klarhed gennem hele processen.

Behandlingstid for refusion

Vi er forpligtet til at behandle din anmodning om refusion så hurtigt som muligt. Typisk behandles refusioner inden for 24 til 48 timer fra det tidspunkt, hvor din anmodning er godkendt. Bemærk dog, at tilbagebetalingsprocessen i visse tilfælde kan tage op til 7 arbejdsdage, afhængigt af faktorer såsom dit pengeinstituts behandlingstider.

Refusionsberettigelse

For at afgøre, om du er berettiget til en refusion, skal du se vores Vilkår og betingelser. Dette afsnit skitserer de specifikke scenarier, hvorunder der kan ydes refusion. Vi opfordrer dig til at gennemgå disse vilkår omhyggeligt for at sikre, at du forstår de betingelser, der gælder for din anmodning.

Refusionsvariationer på tværs af betalingsmetoder

Refusionsprocesser kan variere afhængigt af den betalingsmetode, du brugte til dit køb. Husk, at tilbagebetalinger vil blive foretaget tilbage til den betalingsmetode, der blev brugt ved køb. Her er en oversigt over, hvordan refusioner håndteres for forskellige betalingsmetoder:

• Kredit-/betalingskort: Hvis du har foretaget en betaling med et kredit- eller betalingskort, vil din refusion blive behandlet tilbage til det samme kort. Bemærk venligst, at den tid, det tager for tilbagebetalingen at blive vist på din konto, kan variere afhængigt af din kortudsteders politikker.

• PayPal: for betalinger foretaget via PayPal, krediteres refusioner tilbage til din PayPal-konto. Derfra kan du vælge at beholde det refunderede beløb på din PayPal-saldo eller overføre det til din tilknyttede bankkonto eller kort.

• App Store (f.eks. Apple App Store, Google Play Store): hvis du har foretaget et køb via en app-butik, såsom Apple App Store eller Google Play Store, behandles refusioner i henhold til politikker og procedurer i den respektive butik. Du skal starte anmodningen om tilbagebetaling via butikkens app, og tilbagebetalingen vil typisk blive krediteret tilbage til din butikskonto.

Vi forstår, at omstændighederne ændrer sig, og vi er her for at hjælpe dig gennem refusionsprocessen. Vi håber, at denne artikel har givet dig en klar forståelse af vores refusionspolitikker og -procedurer. Husk at gennemgå vores Vilkår og betingelser for specifikke berettigelseskriterier.

Log på Glemt adgangskode