Password Vault Support Menu

Password Vault

Nulstil Password Vault adgangskode

Hvis du har glemt din hovedadgangskode, er der som en del af sikkerhedsforanstaltningen ingen måde for nogen at gendanne den, ikke engang os. Du kan dog nulstille boksen for at oprette en ny.

TIP: Hvis du gør følgende, slettes alle dine adgangskoder i boksen. Gør kun dette som en sidste udvej, hvis du ikke kan huske din hovedadgangskode.
  • Afslut Scanguard

• Gå til dine Dokumenter

• *Find og slet mappen Scanguard**

• *Genstart din computer**

• Åbn Scanguard

Du vil nu have en ny version af Password Vault at bruge.

Hvis du har glemt din hovedadgangskode, er der som en del af sikkerhedsforanstaltningen ingen måde for nogen at gendanne den, ikke engang os. Du kan dog nulstille boksen for at oprette en ny.

TIP: Hvis du gør følgende, slettes alle dine adgangskoder i boksen. Gør kun dette som en sidste udvej, hvis du ikke kan huske din hovedadgangskode.
  • Åbn Finder

• Hold tasten Alt / Options nede, og klik på Gå på startlinjen

• Klik på {notrans- 5}Åbn bibliotek**

• Find og Åbn mappe Scanguard

• Find og **Åbn mappedata{notrans -10}

• Slet PWDM-mappe

Du vil nu have en ny version af Password Vault at bruge.