Setup Support Menu

Scanguard Instelling

Licenties delen

Met Scanguard kunt u uw eigen licenties gebruiken om uw vrienden en familie te beschermen en te dekken.

Door ze een uitnodigingslink te sturen, kunnen ze hun eigen account aanmaken en zonder extra kosten profiteren van uw premiumfuncties.

U kunt eenvoudig een licentie delen binnen uw rekening

Op deze pagina kun je uitnodigingen naar maximaal drie e-mailadressen tegelijk sturen.

Als het e-mailadres al is gekoppeld aan een account bij Scanguard, wordt de uitnodiging niet verzonden.

Zodra de uitnodiging is verzonden, kan de ontvanger zijn eigen account maken door het volgende in te voeren:

• Naam
  • E-mail
  • Een nieuw wachtwoord
  • Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!