Setup Support Menu

Scanguard Instelling

Waar zijn mijn betaalde functies?

Mogelijk hebt u de gratis versie van Scanguard gedownload terwijl u een betaald abonnement heeft. Aangezien het de gratis versie van Scanguard is, heeft u geen toegang tot uw premiumfuncties. Als u een betaald account heeft, hoeft u alleen maar in te loggen om toegang te krijgen tot uw premiumfuncties.

Open Scanguard

• Scanguard openen
  • Klik op de knop Inloggen in de rechterbovenhoek
  • Voer inloggegevens in

• Voer uw e-mailadres in
  • Voer je wachtwoord in
  • Klik op Inloggen
  • Open Scanguard

• Open Scanguard
  • Klik op 'Instellingen'
  • Klik op Uitloggen

• Klik op Uitloggen
  • Voer inloggegevens in

• Voer uw e-mailadres in
  • Voer je wachtwoord in
  • Klik op Inloggen
  • U zou nu toegang moeten hebben tot alle functies binnen uw betaalde account.

NOTE: U bent niet ingelogd op een account. Om in te loggen, alstublieft Klik hier.