Setup Support Menu

Scanguard Instelling

Een apparaat verwijderen

Als u de applicatie verwijdert of uitlogt, wordt het apparaat niet volledig uit uw licentiepool verwijderd.

Je kunt apparaten verwijderen uit je apparaatlijst op onze website.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Licentie terugvragen

Vanaf het moment dat je een licentie van een uitnodiging terugkrijgt, kan het tot 24 uur duren voordat deze wordt weergegeven. U kunt de voortgang controleren binnen jouw rekening.

Ga terug Er zijn meer dan 24 uur verstreken

Licentie terugvragen

Er zijn meer dan 24 uur verstreken.

Zie je de uitnodiging nog op onze website?

De uitnodiging wordt nog steeds weergegeven Er wordt geen uitnodiging weergegeven

Ga terug

Licentie terugvragen

De uitnodiging om een licentie terug te krijgen wordt nog steeds weergegeven op de website

Laat ons weten welke terugvorderingstekst je ziet op de website (de tekst is rood)

Er is geen tekst Er staat terugvorderen Er staat x uur terugvorderen

Ga terug

Licentie terugvragen

U kunt het totaal aan gebruikte licenties op de pagina bekijken.

Controleer of er geen andere of nieuwe apparaten aan de pagina zijn toegevoegd. Het is mogelijk dat een apparaat opnieuw is geverifieerd met de nieuw beschikbare licentie.

Ga terug

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Wacht 24 uur.

Het duurt maximaal 24 uur voordat uw licentie is teruggevorderd. U kunt de voortgang van uw apparatenlijst op onze website bekijken.

Klik hier om uw apparaatdashboard te openen.