Account Support Menu

Kontosupport

Kontogendannelse

Det er ikke ualmindeligt, at folk mister adgangen til den e-mailadresse, der er knyttet til deres onlinekonti. Vi forstår, at det kan være frustrerende og tidskrævende at miste adgang til din konto. Det er derfor, vi tilbyder vores kontogendannelsesværktøj, en enkel og sikker måde at hjælpe dig med at få adgang til dit Scanguard-abonnement igen.

Vores kontogendannelsesværktøj er designet til at bekræfte din identitet uden at være afhængig af e-mailbekræftelse. I stedet beder vi dig om at give os detaljer om din konto og besvare et par sikkerhedsspørgsmål. Ved at gøre det kan vi hurtigt og præcist bekræfte dit ejerskab og give dig adgang til din konto.

Hvis vi af en eller anden grund ikke er i stand til at bekræfte dit ejerskab, kan du sende os en anmodning om gennemgang. Vores team vil derefter undersøge sagen og arbejde sammen med dig for at hjælpe dig med at få adgang til din konto igen.

Vi håber, at vores kontogendannelsesværktøj giver dig ekstra ro i sindet og gør processen med at genvinde adgangen til din konto så smidig og problemfri som muligt, samtidig med at sikkerheden bevares.

Hvis du ønsker at bruge værktøjet, skal du bruge knappen nedenfor.

Værktøj til kontogendannelse