Account Support Menu

Kontostøtte

Gjenopprettelse av konto

Det er ikke uvanlig at folk mister tilgangen til e-postadressen som er knyttet til nettkontoene deres. Vi forstår at det kan være frustrerende og tidkrevende å miste tilgangen til kontoen din. Det er derfor vi tilbyr kontogjenopprettingsverktøyet vårt, en enkel og sikker måte å hjelpe deg med å få tilbake tilgang til Scanguard-abonnementet ditt.

Vårt kontogjenopprettingsverktøy er utviklet for å bekrefte identiteten din uten å stole på e-postbekreftelse. I stedet ber vi deg om å gi oss detaljer om kontoen din og svare på noen sikkerhetsspørsmål. Ved å gjøre det kan vi raskt og nøyaktig bekrefte eierskapet ditt og gi deg tilgang til kontoen din.

Hvis vi av en eller annen grunn ikke er i stand til å bekrefte eierskapet ditt, kan du sende oss en forespørsel om gjennomgang. Teamet vårt vil deretter undersøke saken og samarbeide med deg for å hjelpe deg med å få tilgang til kontoen din igjen.

Vi håper at verktøyet for kontogjenoppretting gir deg ekstra trygghet og gjør prosessen med å få tilbake tilgangen til kontoen din så smidig og problemfri som mulig, samtidig som sikkerheten opprettholdes.

Hvis du ønsker å bruke verktøyet, bruk knappen nedenfor.

Verktøy for kontogjenoppretting