Account Support Menu

Kontostøtte

Avslutt abonnement på e-poster

Hvis du ikke lenger ønsker å motta markedsførings-e-poster fra Scanguard, kan du enkelt melde deg av vår e-postliste.

Du vil fortsatt motta meldinger om fakturering og abonnementet ditt.
  • Klikk på Avslutt abonnement-knappen nedenfor

• Skriv inn e-postadressen din

• Klikk på Avslutt abonnement

Når du har avsluttet abonnementet på markedsførings-e-postene våre, kan det gå 24 - 48 timer før du blir fjernet fra e-postlisten vår.

Hvis du avslutter abonnementet på markedsførings-e-postene våre, kanselleres ikke Scanguard-kontoen din.

Avslutt abonnementet på markedsføring