Account Support Menu

Kontosupport

Scanguards funktioner og fordele

Scanguard inkluderer en række funktioner og teknologier til at levere det bedste sikkerhedsforsvar. Vi holder dig sikker og beskyttet, lige fra vores branche-topopdagelse af malware til kompatibilitet på flere platforme.

Vores funktioner omfatter:

Realtidsbeskyttelse

Real-Time Protection er din antivirusscanner. Den er konstant aktiv, når din enhed er aktiv, så den kan beskytte dig mod trusler som virus, trojanske heste, adware, spyware og anden malware i realtid.

Advanced Cloud Scanning

Udnytter vores cloud-netværk til at give endnu bedre beskyttelse mod nye og ukendte trusler

Afhjælpning af malware

Med indbyggede fjernelsesværktøjer rydder vi op i vira og trusler, der er fundet på din enhed.

Malware-scanning

Kan køres manuelt, men de er typisk planlagt til at køre i baggrunden med jævne mellemrum for stille og roligt at sikre, at din enhed ikke rummer skadelige filer og applikationer.

Kompatibilitet

Scanguard er tilgængelig på:

• Windows
  • mac OS
  • iOS®
  • Android
  • Fire HD
  • Dækning for flere enheder

Vi leverer flere enhedslicenser til alle vores kunder for at sikre, at de forbliver beskyttet på tværs af deres enheder.

Overvågning af databrud

Vi overvåger datalæk i naturen og giver dig besked, hvis dine data er blevet kompromitteret.

Sikker browsing VPN

Hold dine personlige data og onlineaktiviteter private, forbliv anonyme og få adgang til geo-begrænset indhold online ved at bruge vores VPN til at kryptere din internetforbindelse.

Total Adblock

Sig farvel til annoncer og trackere online med vores Total Adblock.

Total WebShield

Total WebShield er den første forsvarslinje mod falske, fup-, phishing- og spoofede websteder, der er skabt for at kompromittere sikkerheden og stjæle personlige oplysninger