Account Support Menu

Kontosupport

Scanguards funktioner och fördelar

Scanguard innehåller en rad funktioner och tekniker för att leverera toppmoderna säkerhetsförsvar. Från vår branschledande upptäckt av skadlig programvara till kompatibilitet på flera plattformar, vi kommer att hålla dig säker och skyddad.

Våra funktioner inkluderar:

Realtidsskydd

Real-Time Protection är din antivirusskanner. Den är konstant aktiv när din enhet är aktiv så att den kan skydda dig från hot som virus, trojaner, adware, spionprogram och annan skadlig programvara i realtid.

Advanced Cloud Scanning

Utnyttjar vårt molnnätverk för att ge ännu bättre skydd mot nya och okända hot

Åtgärd av skadlig programvara

Med inbyggda borttagningsverktyg rensar vi upp virus och hot som upptäcks på din enhet.

Skanning av skadlig programvara

Kan köras manuellt, men de är vanligtvis schemalagda att köras i bakgrunden med jämna mellanrum för att tyst säkerställa att din enhet inte har några skadliga filer och applikationer.

Kompatibilitet

Scanguard är tillgänglig på:

• Windows
  • Mac OS
  • iOS®
  • Android
  • Fire HD
  • Täckning för flera enheter

Vi tillhandahåller flera enhetslicenser till alla våra kunder för att säkerställa att de förblir skyddade över sina enheter.

Övervakning av dataintrång

Vi övervakar dataläckor i naturen och låter dig veta om din data har äventyrats.

VPN för säker surfning

Håll dina personliga uppgifter och onlineaktiviteter privata, håll dig anonym och få tillgång till geobegränsat innehåll online genom att använda vårt VPN för att kryptera din internetanslutning.

Total Adblock

Säg adjö till annonser och spårare online med vår Total Adblock.

Total WebShield

Total WebShield är den första försvarslinjen mot falska, bluff, nätfiske och förfalskade webbplatser som skapats för att äventyra säkerheten och stjäla personlig information