VPN Support Menu
Säker webbsökning (VPN)

Säker webbsökning (VPN) av Scanguard

Säker webbsökning (VPN) är Scanguards virtuella privata nätverk som hindrar cyberbrottslingar, internetleverantörer (ISP) och statliga myndigheter från att komma åt din data.

I den här sektionen av supportcentret kan du utforska och lära dig vad Säker webbsökning (VPN) är, hur du ställer in det och fördelarna med att ha ett VPN. Om du har några problem med Scanguard:s VPN kommer vi att guida dig genom våra hjälpguider och felsökare.

För att komma igång välj ett ämne från menyn.