Settings Support Menu

Scanguard Indstillinger

Sådan stopper du SPAM-tekster på iOS

Brugere af TotalAV til iPhone kan drage fordel af en SPAM-tekstdetektor. Denne detektor kontrollerer indgående meddelelser for webstedsadresser (dvs. www.website.com).

Hvis en meddelelse indeholder en hjemmesideadresse, bliver den tjekket af TotalAV WebShield, som tjekker om en hjemmeside er farlig. Hvis en hjemmeside er farlig, bliver beskeden blokeret.

Dette sker, før du får en tekstmeddelelse, hvilket betyder, at du ikke længere får uønskede beskeder, og at din enhed beskyttes mod potentiel svindel.

Hvordan virker det?

Eventuelle SMS-beskeder, din iPhone modtager, kontrolleres først for webstedsadresser. Hvis en webstedsadresse findes, sendes den til TotalAV HQ til anonym kontrol. Det betyder, at vi ikke modtager indholdet af dine tekstbeskeder, og vi kan heller ikke linke webstedsadressen specifikt tilbage til dig.

Når TotalAV modtager webstedsadressen, tjekkes den mod vores WebShield-database - som er en omfattende liste over kendte ondsindede websteder. Dette inkluderer websteder, der hoster malware, driver phishing-ordninger eller kører svindel. Vi tilføjer tusindvis af nye webstedsadresser til WebShield hver dag.

Hvis hjemmesiden i SMS'en er blokeret af WebShield, sender vi et signal tilbage til din iPhone med besked om, at tekstbeskeden skal blokeres. Alt dette sker, før din telefon buzzer, og giver dig besked om, at du har modtaget en sms. Derfor, hvis blokeringen opstår, vil du slet ikke blive underrettet - og du vil være sikret mod faren, som den blokerede tekstbesked udgør.

Hvordan aktiverer jeg det?

Åbn TotalAV

Tryk på app-ikonet TotalAV.

Find Stop SPAM-tekster

Rul til slutningen af beskyttelseskortene, og tryk på Stop SPAM-tekster.

Opsætning

Tryk på indstillingen mærket 'Opsætning nu'. Instruktioner vises.

Indstillinger

Tryk på knappen 'Gå til Indstillinger' under instruktionerne.

Ukendt og spam

Hvis indstillinger ikke åbnes: Rul til højre til bunden og tryk på 'Apps', find og tryk på 'Beskeder', og tryk derefter på 'Ukendt og spam'.

Filtrer ukendte afsendere

Skift til "Filtrer ukendte afsendere", og tryk derefter på TotalAV.

Bekræftelse af opsætning

En dialog vil bede om bekræftelse for at aktivere TotalAV, tryk på 'Aktiver' for at afslutte.

Vellykket opsætning af Stop Spam-tekster

Opsætningen er fuldført, TotalAV vil nu automatisk bortfiltrere spammeddelelser.

På skærmen Stop SPAM-tekstindstillinger i TotalAV-appen er der mulighed for at opsætte brugerdefinerede filtre. Dette giver dig mulighed for at udvide blokeringen ud over webstedsadresser.

Du modtager muligvis den samme SPAM-meddelelse gentagne gange, og den indeholder muligvis ikke en webstedsadresse. De brugerdefinerede filterindstillinger giver dig mulighed for at konfigurere blokering for:

• Hvis afsenderen er et bestemt telefonnummer.
  • Enhver del af beskeden indeholder et bestemt ord.
  • Et bestemt ord, udtryk eller sætning, som beskeden starter eller slutter med.
  • Ud over at definere ovenstående for blokering, kan du også oprette brugerdefinerede filtre for at tillade specifikke afsendere eller søgeord. Så hvis du opdager, at TotalAV blokerer tekstbeskeder, som du er glad for at modtage, kan du nemt lave et tilpasset filter for at sikre, at de ikke bliver blokeret. Hvis du mener, at en meddelelse er blevet blokeret ved en fejl, bedes du rapporter hjemmesidens adresse til os.

• Åbn din Beskeder-app
  • Tryk på Filtre i øverste venstre hjørne
  • Tryk på Junk
  • Alle meddelelser, som TotalAV har filtreret, vises her

• Filteret har nogle begrænsninger, der er værd at bemærke:

• Hvis en kontakt sender dig en besked med et farligt websted, vil beskeden stadig blive leveret.
  • Apples iMessage-tjeneste er upåvirket af dette filter, som kun gælder for SMS-beskeder. Du kan blokere iMessage-afsendere gennem Apples indbyggede blokeringsfunktioner.
  • Andre tredjepartsapps såsom WhatsApp, Facebook Messenger og Signal påvirkes ikke af denne filtrering.