Identity Protection Support Menu

Scanguard Identitetsskydd

Övervakning av mörk webb

Dark Web Monitoring söker kontinuerligt efter din personliga information på Dark Web. Vi kommer att förse dig med varningar när vi upptäcker ditt SSN, kreditkortsnummer, finansiella kontonummer, sjukförsäkringsnummer och mer på Dark Web. Du kommer att veta om din data har exponerats och är till salu så att du kan övervaka konton närmare och vidta proaktiva åtgärder, t.ex. byta lösenord eller låsa kreditupplysningsföretagens åtkomst.

I denna hur man använder guiden kommer du att lära dig:

• Hur du når din bevakningslista
  • Hur man lägger till mer information till din bevakningslista
  • Hur man tar bort ett objekt på min bevakningslista
  • Hur man lägger till familjemedlemmar
  • Hur du når din bevakningslista

När du har loggat in på din onlineportal, navigera till bevakningslistan. Här kommer du att se den personliga information som du angav när du registrerade ditt konto.

Hur man lägger till mer information till din bevakningslista

Det är enkelt att lägga till detaljer genom att använda det tillgängliga alternativet Lägg till i bevakningslista från en lista över objekt som är tillgängliga för dig att lägga till:

• E-postmeddelanden
  • Kreditkortsnummer
  • Sjukförsäkringens ID-nummer
  • Finansiellt kontonummer
  • Körkort
  • Lösenordsnummer
  • Telefonnummer
  • Hemadress
  • Födelsedatum
  • Du kommer också att se användbar information till höger på skärmen som förklarar varför det individuellt listade alternativet bör övervakas.

När du har lagt till ett objekt till din bevakningslista för övervakning kommer det att synas på Bevakningslistans huvudskärm.

Hur man tar bort ett objekt på min bevakningslista

Om du vid något tillfälle bestämmer dig för att du vill ta bort ett objekt från din bevakningslista, klicka helt enkelt på X som visas i det övre högra hörnet av objektet som visas på Bevakningslistans huvudskärm, enligt nedanstående:

Hur man lägger till familjemedlemmar

Du kan också lägga till information om dina familjemedlemmar till din bevakningslista. Det här alternativet visas på huvudskärmen för bevakningslistan under fliken Familj

Du kommer att ha två alternativ att välja mellan - Vuxen eller Barn, och beroende på vad du väljer kommer du sedan att se en relationsrullgardinsmeny, följt av de tillgängliga fälten att fylla i. När du lägger till ett barn på din bevakningslista måste du också ange barnets personnummer. Observera att du endast kommer att kunna lägga till familjemedlemmar som bor under samma adress som du.

När den nya familjemedlemmen har lagts till kommer du att se att varje familjemedlem har sin egen bricka under fliken Familj. Genom att klicka på en av dessa brickor kan du se objekten som övervakas för dessa individer.