Clean & Speed Up Menu

Schoonmaken en versnellen

Wat is Clean & Speed Up?

Opschonen en versnellen is een Scanguard-extensie die uw browse-ervaring versnelt en boordevol geweldige opschonings- en optimalisatiefuncties zit.

In dit artikel leer je over de volgende Clean & Speed Up-functies:

• Site slaper
  • Bliksem Lader
  • Schoon
  • Snelle sites
  • Pop-upblokkering
  • Turbo-browsen
  • Boost-score
  • Site Sleeper

• Wat is Site Sleeper?
  • Site Sleeper vermindert de belasting van de processor van uw computer door elk tabblad dat momenteel niet in gebruik is in "Slaapstand" te zetten.

• Hoe gebruik ik Site Sleeper?
  • Volg deze instructies om Site Sleeper in te stellen en te gebruiken:

• Open de Clean & Speed Up-extensie

• Klik op het tabblad Sleep

• Schakel de Site Sleeper-knop in

Als u nu geen browsertabblad gebruikt, gaat het tabblad in de slaapstand. Als u uw tabblad opnieuw wilt openen, klikt u gewoon op het tabblad en klikt u op Vernieuwen of Klikken om opnieuw te laden.

• Aanpassingsopties voor Site Sleepers
  • Site Sleeper wordt geleverd met een paar aanpassingsopties. Deze opties zijn:

• *Awake List** - Pas aan welke websites slaapmodus niet beïnvloedt

• *Time-outtijd** - Kies hoe lang een tabblad inactief is voordat het naar de slaapstand gaat

• *Auto Wake-Up on Click** - Schakel de optie in om een tabblad te activeren wanneer u het tabblad opnieuw opent

• *Slaap Audio Tabs** - Schakel in als u tabbladen die audio afspelen in Slaap wilt zetten

• *Sleep Pinned Tabs** - Schakel de optie in om vastgezette tabbladen in Sleep te zetten

Bliksemlader

• Wat is bliksemlader
  • Lightning Loader laadt alleen de afbeeldingen die op het scherm verschijnen bij het openen van een pagina, terwijl de overige afbeeldingen worden geladen terwijl u naar beneden scrolt. Dit zal helpen de pagina die u bekijkt sneller te laden en uw internetdataverbruik te verminderen.

• Hoe gebruik ik Lightning Loader
  • Volg deze instructies om Lightning Loader in te stellen en te gebruiken:

• Open de Clean & Speed Up-extensie

• Klik op de Speed

• Schakel Lightning Loader in

Eenmaal ingesteld, werkt Lightning Loader op de achtergrond van uw browser om de laadtijden van pagina's te verkorten.

Schoon

• Wat is schoon?
  • Clean & Speed Up's Clean-functie versnelt uw browse-ervaring door u de mogelijkheid te geven geschiedenis, cookies en cachebestanden voor websites te verwijderen met één klik op de knop.

• Hoe gebruik ik Schoon?
  • Volg deze instructies om de Clean-functie te gebruiken:

• Open de Clean & Speed Up-browsertoepassing

• Klik op het tabblad Opschonen

• Selecteer welke van de volgende u wilt opschonen

• Browsergeschiedenis

• Ongewenste tracking

• Ongewenste afbeeldingen en bestanden

• Selecteer het tijdbereik

• Klik op Opschonen

Snelle websites

• Wat is Speedy-sites
  • Speedy Sites geeft u de mogelijkheid om de cookie, cache en geschiedenis van een website uit te sluiten voor verwijdering terwijl u de schone functie gebruikt.

• Hoe gebruik ik snelle sites?
  • Volg deze instructies om Speedy-sites te gebruiken:

• Open de browserextensie Clean & Speed Up

• Klik op Speed

• Klik op **Speedy Sites{ notrans-5}

• Schakel Snelheidssites in

• Voer de website-URL in die u {notrans- 10}uitgesloten van de functie Opschonen**

• Klik op Toevoegen

Elke website die u in Speedy Sites heeft opgenomen, wordt nu niet beïnvloed door de Clean-functie.

Pop-upblokkering

• Wat is pop-upblokkering?
  • Pop-upblokkering blokkeert alle vervelende meldingen die binnenkomen van websites, wat betekent dat u in alle rust kunt browsen. Als u een bepaalde site wilt toestaan om meldingen weer te geven, kunt u dit doen door deze toe te voegen aan de acceptatielijst.

• Hoe gebruik ik pop-upblokkering?
  • Volg deze stappen om Quiet Mode in te stellen en te gebruiken:

• Open de browsertoepassing voor opschonen en versnellen

• Klik op het tabblad Snelheid

• Schakel in Pop-upblokkering

• Hoe voeg ik websites toe aan mijn acceptatielijst?
  • Met de acceptatielijst van Popup Blocker kunt u bepaalde websites selecteren waarvan u meldingen wilt ontvangen. De toelatingslijst van Popup Blocker wordt geleverd met een vooraf gedefinieerde lijst met websites. Volg deze stappen om deze lijst te beheren en aan deze lijst toe te voegen:

• Open de browserextensie Opschonen en versnellen

• Klik op het tabblad Snelheid Klik op Pop-upblokkering

Vanaf hier kunt u websites toevoegen aan en verwijderen uit de acceptatielijst.

Turbo-browsen

• Wat is turbo-browsen?
  • De Turbo Browsing-functie begint al met het laden van een link waar u over beweegt voordat u erop klikt, en laadt de pagina voordat u deze zelfs maar gaat gebruiken.

• Hoe gebruik ik Turbo-browsen?
  • Turbo Browsing werkt op de achtergrond van uw browser, dus als u het eenmaal hebt ingesteld, kunt u genieten van de voordelen van snellere laadtijden van pagina's. Volg deze stappen om Turbo Browser in te stellen:

• Open de browserextensie Opschonen en versnellen

• Klik op Snelheid

• Schakel Turbo in Browsen

Je hebt Turbo Browsing nu met succes ingesteld!

Boostscore

• Wat is een boostscore?
  • Met de Boost Score van Clean & Speed Up kunt u gemakkelijk zien hoeveel uw browse-ervaring kan worden verbeterd. Als uw Boost Score 100% is, presteert uw browser optimaal.

• Hoe kan ik mijn boostscore verhogen?
  • Als je een lage boostscore hebt, kun je deze eenvoudig verbeteren door de tools en functies te gebruiken die beschikbaar zijn in Clean & Speed Up. Hoe meer u de functies gebruikt, hoe sneller en efficiënter uw browse-ervaring zal zijn.