Clean & Speed Up Menu

Rensa och snabba upp

Vad är Clean & Speed Up?

Clean & Speed Up är ett Scanguard-tillägg som snabbar upp din surfupplevelse och kommer med några fantastiska rensnings- och optimeringsfunktioner.

I den här artikeln kommer du att lära dig om följande Clean & Speed Up-funktioner:

• Site Sleeper
  • Lightning Loader
  • Rena
  • Snabba webbplatser
  • Pop-up-blockerare
  • Turbosurfning
  • Boosta poäng
  • Site Sleeper

• Vad är Site Sleeper?
  • Site Sleeper minskar belastningen på din dators processor genom att sätta valfri flik som inte används för tillfället "To Sleep".

• Hur använder jag Site Sleeper?
  • Följ dessa instruktioner för att ställa in och använda Site Sleeper:

• Öppna tillägget Clean & Speed Up

• Klicka på fliken Sleep

• Aktivera Site Sleeper-knappen

Nu, om du inte använder en webbläsarflik, går fliken i viloläge. Om du vill komma åt din flik igen klickar du helt enkelt på fliken och klickar på Uppdatera eller Klicka för att ladda om.

• Site Sleepers anpassningsalternativ
  • Site Sleeper kommer med några anpassningsalternativ. Dessa alternativ är:

• *Awake List** - Anpassa vilka webbplatser som viloläge inte påverkar

• *Timeout Time** – Välj hur länge en flik är inaktiv innan den går i viloläge

• *Automatisk väckning vid klick** – Växla alternativet för att väcka en flik när du kommer åt fliken igen

• *Sömnljudflikar** - Växla om du vill sätta flikar som spelar ljud i viloläge

• *Sömnfästa flikar** - Växla alternativet för att sätta fästade flikar i viloläge

Lightning Loader

• Vad är Lightning Loader
  • Lightning Loader laddar bara bilderna som visas på skärmen när du öppnar en sida, och de återstående bilderna laddas när du rullar ner på sidan. Detta kommer att hjälpa sidan du tittar på att laddas snabbare och minska din internetdataanvändning.

• Hur använder jag Lightning Loader
  • För att ställa in och använda Lightning Loader, följ dessa instruktioner:

• Öppna Clean & Speed Up-tillägget

• Klicka på Speed

• Aktivera Lightning Loader

När du har konfigurerat den kommer Lightning Loader att fungera i bakgrunden av din webbläsare för att minska sidladdningstiden.

Rent

• Vad är Clean?
  • Clean & Speed Ups Clean-funktion kommer att påskynda din surfupplevelse genom att ge dig möjligheten att ta bort historik, cookies och cachade filer för webbplatser med ett knapptryck.

• Hur använder jag Clean?
  • För att använda funktionen Rengör, följ dessa instruktioner:

• Öppna webbläsarapplikationen Clean & Speed Up

• Klicka på fliken Rensa

• Välj vilket av följande du vill rensas

• Webbläsarhistorik

• Oönskad spårning

• Skräpbilder och filer

• Välj tidsintervall

• Klicka på Starta rengöring

Snabba webbplatser

• Vad är Speedy Sites
  • Speedy Sites ger dig möjligheten att utesluta en webbplatss cookie, cache och historik för att tas bort medan du använder den rena funktionen.

• Hur använder jag Speedy Sites?
  • Följ dessa instruktioner för att använda Speedy-webbplatser:

• Öppna webbläsartillägget Clean & Speed Up

• Klicka på Speed

• Klicka på **Speedy Sites{ notrans-5}

• Aktivera Speed Sites

• Ange webbadressen som du vill ska vara {notrans- 10}uteslutna från Clean-funktionen**

• Klicka på Lägg till

Nu kommer alla webbplatser som du har inkluderat i Speedy Sites inte att påverkas av Clean-funktionen.

Popup-blockerare

• Vad är popup-blockerare?
  • Popup Blocker blockerar alla irriterande meddelanden som kommer in från webbplatser, vilket innebär att du kan surfa i lugn och ro. Om du vill tillåta en viss webbplats att visa aviseringar kan du göra det genom att lägga till den i listan över tillåtna.

• Hur använder jag popup-blockerare?
  • Följ dessa steg för att konfigurera och använda Quiet Mode:

• Öppna Clean & Speed Up Browser Application

• Klicka på Speed-fliken

• Aktivera Popupblockerare

• Hur lägger jag till webbplatser i min godkännandelista?
  • Popup-blockerarens tillåtelselista låter dig välja vissa webbplatser som du vill ta emot meddelanden från. Popup-blockerarens tillåtna lista kommer med en fördefinierad lista över webbplatser. Följ dessa steg för att hantera och lägga till i den här listan:

• Öppna Clean & Speed Up Browser Extension

• Klicka på fliken Speed Klicka på Popup Blocker

Härifrån kan du lägga till och ta bort webbplatser från listan över tillåtna.

Turbosurfning

• Vad är Turbo Browsing?
  • Turbo Browsing-funktionen börjar redan ladda en länk som du håller muspekaren över innan du klickar på den, laddar sidan innan du ens börjar använda den.

• Hur använder jag Turbo Browsing?
  • Turbo Browsing fungerar i bakgrunden av din webbläsare, så när du väl har ställt in den kan du njuta av fördelarna med snabbare sidladdningstider. Följ dessa steg för att ställa in Turbo Browser:

• Öppna Clean & Speed Up Browser Extension

• Klicka på Speed

• Slå på Turbo Surfa

Du har nu konfigurerat Turbo Browsing!

Boost resultat

• Vad är Boost Score?
  • Clean & Speed Ups Boost Score låter dig enkelt se hur mycket din surfupplevelse kan förbättras. Om ditt Boost Score är på 100 % kör din webbläsare med högsta prestanda.

• Hur kan jag öka mitt boostresultat?
  • Om du har en låg boostpoäng kan du enkelt förbättra den genom att använda verktygen och funktionerna som finns tillgängliga inom Clean & Speed Up. Ju mer du använder funktionerna, desto snabbare och effektivare blir din webbupplevelse.