Malware Support Menu

Støtte for skadelig programvare

Tilpass skanningene dine

Det er noen forskjellige alternativer tilgjengelig for deg hvis du ønsker å skanne datamaskinen for skadelig programvare.

I denne artikkelen vil vi dekke følgende:

• Hvordan kjører jeg en hurtigskanning?
  • Hvordan kjører jeg en systemskadelig skanning?
  • Hvordan planlegger jeg skanninger?

• Hvordan kjører jeg en hurtigskanning?

Det kan være lurt å gjøre en rask sjekk for skadelig programvare på datamaskinen. Det er derfor Scanguard tilbyr Quick Scan-funksjonen. Følg disse trinnene for å utføre en rask skanning:

• Åpne Scanguard-applikasjonen
  • Klikk på Scanguard-logoenvenstre side
  • Klikk på Malware Scan
  • Klikk Hurtigskanning
  • Scanguard vil nå begynne å skanne datamaskinen din. En rask skanning vil ta mellom 5-10 minutter å fullføre.

Hvis et virus er funnet, vil Scanguard fjerne viruset fullstendig og legge det i Quarantine Virus Vault

Hvordan kjører jeg en systemskadelig skanning?

Hvis du vil ha en mer dyptgående skanning av datamaskinen din, kan du kjøre en full systemskanning ved å bruke Scanguards systemskanningsfunksjon. Følg disse trinnene for å utføre en systemskanning:

• Åpne Scanguard-applikasjonen
  • Klikk på Scanguard-logoenvenstre side
  • Klikk på Malware Scan
  • Klikk System Scan
  • Scanguard vil nå begynne å skanne datamaskinen din. Ettersom en systemskanning er en grundig skanning av datamaskinen din, kan det ta en stund å fullføre.

Hvis et virus er funnet, vil Scanguard fjerne viruset fullstendig og legge det i karantenevirushvelvet.

Hvordan planlegger jeg skanninger?

Det kan være lurt å planlegge en skanning som skal utføres automatisk. Scanguard gir deg muligheten til å gjøre det og tilpasse hvilken type skanning og når du vil at skanningen skal finne sted.

Følg disse trinnene for å tilpasse når du skal planlegge en skanning:

• Åpne Scanguard-applikasjonen
  • Klikk på Settings Cog på venstre side
  • Klikk på Antivirusskanninger
  • Herfra vil du kunne tilpasse følgende:

• Filtyper å skanne
  • Hvor ofte du vil at skanningen skal kjøre
  • Hvilken type skanning du vil utføre
  • Starttid
  • Sluttid
  • Mapper og filer som du ønsker skal ekskluderes i skanningen
  • Det er noen forskjellige alternativer tilgjengelig for deg hvis du ønsker å skanne datamaskinen for skadelig programvare.

I denne artikkelen vil vi dekke følgende:

• Hvordan kjører jeg en hurtigskanning?
  • Hvordan kjører jeg en systemskadelig skanning?
  • Hvordan planlegger jeg skanninger?

• Hvordan kjører jeg en hurtigskanning?

Det kan være lurt å gjøre en rask sjekk for skadelig programvare på datamaskinen. Det er derfor Scanguard tilbyr Quick Scan-funksjonen. Følg disse trinnene for å utføre en rask skanning:

• Klikk på Malware Scan
  • Klikk på Quick Scan
  • Scanguard vil nå begynne å skanne datamaskinen din. En rask skanning vil ta mellom 5-10 minutter å fullføre.

Hvis et virus er funnet, vil Scanguard fjerne viruset fullstendig og legge det i Quarantine Virus Vault

Hvordan kjører jeg en systemskadelig skanning?

Hvis du vil ha en mer dyptgående skanning av datamaskinen din, kan du kjøre en full systemskanning ved å bruke Scanguards systemskanningsfunksjon. Følg disse trinnene for å utføre en systemskanning:

• Klikk på Malware Scan
  • Klikk på System Scan
  • Scanguard vil nå begynne å skanne datamaskinen din. Ettersom en systemskanning er en grundig skanning av datamaskinen din, kan det ta en stund å fullføre.

Hvis et virus er funnet, vil Scanguard fjerne viruset fullstendig og legge det i karantenevirushvelvet.

Hvordan planlegger jeg skanninger?

Det kan være lurt å planlegge en skanning som skal utføres automatisk. Scanguard gir deg muligheten til å gjøre det og tilpasse hvilken type skanning og når du vil at skanningen skal finne sted.

Følg disse trinnene for å tilpasse når du skal planlegge en skanning:

• Åpne Scanguard-applikasjonen
  • Klikk på Settings Cog på venstre side
  • Herfra vil du kunne tilpasse følgende:

Hvis du vil utføre en skanning på Android-enheten din, følg disse instruksjonene:

• Åpne Scanguard

• Trykk på Sikkerhetsskanning-knappen

Scanguard vil nå begynne å skanne enheten din for skadelige trusler.