Fjerne virus i skanninger

Når Scanguard oppdager et virus, vil det umiddelbart bli flyttet til karantenemappen. Dette vil isolere filen der viruset er lagret, og det vil ikke kunne spre seg eller fortsette å infisere datamaskinen din.

Vi anbefaler ikke alltid å slette en fil som har blitt oppdaget som et virus. Filen som er oppdaget kan være en viktig personlig fil. Ikke bekymre deg. Hvis en infisert fil er i karantene, kan den ikke forårsake mer skade på PC-en.

Hvordan fjerner jeg en infisert fil?

Hvis du er 100 % sikker på at filen som har blitt infisert ikke er en viktig fil for din PC eller en personlig fil, kan du slette filen.

For å gjøre det, følg disse instruksjonene:

• Klikk på Scanguard-logoen
  • Klikk på Karantene
  • Velg filen du vil slette
  • Klikk på Slett valgte
  • Du har nå fjernet filen helt fra PC-en.

Dette vil slette filen permanent fra datamaskinen din.

Hvordan gjenoppretter jeg en fil som er i karantene?

Hvis du er sikker på at en fil som er i karantenemappen er trygg og virusfri, har du muligheten til å gjenopprette filen til den opprinnelige plasseringen. Dette er det vi kaller en falsk positiv.

Følg disse instruksjonene for å gjenopprette en fil som er i karantene:

• Klikk på Scanguard-logoen
  • Klikk på Karantene
  • Velg filen du ønsker å gjenopprette
  • Klikk på Gjenopprett valgte
  • Gjenopprett bare en fil i karantene hvis du er 100 % sikker på at filen ikke er infisert.

Hvordan fjerner jeg en infisert fil?

Hvis du er 100 % sikker på at filen som har blitt infisert ikke er en viktig fil for din PC eller en personlig fil, kan du slette filen.

For å gjøre det, følg disse instruksjonene:

• Klikk på Karantene
  • Velg filen du vil slette
  • Klikk på Clean Selected
  • Du har nå fullstendig fjernet filen fra Mac-datamaskinen.

Dette vil slette filen permanent fra datamaskinen din.

Hvordan gjenoppretter jeg en fil som er i karantene?

Hvis du er sikker på at en fil som er i karantenemappen er trygg og virusfri, har du muligheten til å gjenopprette filen til den opprinnelige plasseringen. Dette er det vi kaller en falsk positiv.

Hvis en fil feilaktig har blitt oppdaget som et virus, vennligst send den til oss. Mer informasjon

Følg disse instruksjonene for å gjenopprette en fil som er i karantene:

• Klikk på Karantene
  • Velg filen du vil gjenopprette
  • Klikk på Gjenopprett valgte
  • Gjenopprett bare en fil i karantene hvis du er 100 % sikker på at filen ikke er infisert.